Eigen productie.

Alle houten onderdelen maken wij zelf. Hierdoor zijn wij niet afhankelijk van toe-leveranciers en hebben wij het gehele productieproces in eigen hand.

De intrek-elementen worden gemaakt in een geconditioneerde ruimte; temperatuur en luchtvochtigheid zijn geheel volgens de voorschriften van diverse kwaliteitscontroleurs en houtleveranciers.

Standaard mahonie
De gebruikte houtsoort is standaard Mahonie. Deze houtsoort ligt een klasse hoger dan meranti en laat zich prima bewerken. Ook het eindresultaat na het aanbrengen van de 2 grondlagen van Sigma-coatings is hierdoor gladder en strakker en meteen aflak-gereed !

De intrek-kozijnen worden vervaardigd op CNC gestuurde machines voor een perfecte passing.

Pen en slis verbindingen
Veelal word er in de timmerindustrie gebruik gemaakt van deuvelverbindingen. In de praktijk is inmiddels gebleken dat de traditionele pen en slis verbindingen vele malen sterker zijn en langer meegaan. Dit is dan ook de methode die wij toepassen!

Het hang en sluitwerk en tevens het HR ++ glas wat wij toepassen zijn van gerenommeerde bedrijven wat altijd handig is omdat  er altijd voldoende artikelen op voorraad liggen. Ook de service is hierdoor gewaarborgd!