Om het intrek-kozijn passend te maken aan het bestaande kozijn hebben we een aantal maten nodig. Meet deze maten zo nauwkeurig mogelijk op! Wij berekenen hier nog enige omtrekspeling en stelruimte (deze omtrekspeling is noodzakelijk om het intrek-kozijn haaks te kunnen monteren).

Hieronder ziet u de 8 verschillende invulformulieren. Bij elk invulformulier staat de situatie omschreven waar deze tekening op toepassing van is. Als u op het desbetreffende invulformulier klikt dan krijgt u het desbetreffende formulier te zien. U kunt daar dan alle benodigde maten invullen.

klik hier

Uw kozijn heeft nu een naar buiten-draaiend raam of een ruit die langs buiten aangebracht is? Gebruik dan deze werktekening.

klik hier

Uw kozijn heeft nu een naar binnen-draaiend raam of een ruit die langs binnen aangebracht is? Gebruik dan deze werktekening.

klik hier

Uw kozijn heeft nu een naar buiten-draaiend raam of een ruit die langs buiten aangebracht is en U wilt hier een stolp-draaikiep uitvoering in? Gebruik dan deze werktekening.

klik hier

Uw kozijn heeft nu een naar binnen-draaiend raam of een ruit die langs binnen aangebracht is en U wilt hier een stolp-draaikiep uitvoering in? Gebruik dan deze werktekening.

klik hier

Uw kozijn heeft nu een tuimelraam?
Gebruik dan deze werktekening.

klik hier

Uw kozijn heeft nu een tuimelraam en U wilt hier een stolp-draaikiep uitvoering in? Gebruik dan deze werktekening.

klik hier

Uw kozijn heeft nu een schuifraam met een vast bovenraam? Gebruik dan deze werktekening.

klik hier

Uw kozijn heeft nu een schuifraam met een vast bovenraam en U wilt hier een stolp-draaikiep uitvoering in? Gebruik dan deze werktekening.